Sataa, sataa ropisee...

Plus kuusi astetta ja pientä sadetta aamulla. Siitä on perinteinen Suomen kesäkeli tehty. Mutta siitäpä ei turvetutkijat välitä, vaan suuntaavat reippaina suolle, kelistä viis!
Sadekelillä perusvarustukseen kuuluu iki-ihanat "saunatakki ja -housut" eli sadekamppeet, jotka takuuvarmasti ovat se paras laihistuskeino heille ketkä haluavat senttejä pois kropastansa :) Maastotabletti, tuo työjuhtamme, kestää kyllä rankemmatkin sateet, mutta näyttöä joutuu pyyhkimään tasaisin välein jotta näkee mitä kirjaa pistetietoihin.

Ja kylmä, se on kaverisi tällaisina pluskuusijamaakuntasadetta-päivinä. Se hiipii ensin turvetta puristeleviin kouriin, siitä sadetakin alla kastuvien hihojen kautta ylemmäs, sekoittuen hikiseen selkään... Reipas tahti auttaa, kaffi- ja ruokatauot kannattaa pitää niin lyhyenä kuin mahdollista. Joka tapauksessa, housut on märät (sateesta tai hiestä) päivän jälkeen.

Tähän päivään kuului normihommien lisäksi komean suojellun puuvanhuksen alla ruokailu. Hieno kilpikonnakuvioisella pinnalla varustettu puuvanhus, mitä lie se nähnyt kasvaessaan.

Huomenna on perjantai, jipii! Perjantain lähtö tukikohdasta on jokaisella suht ripeää, eikä sitä voi kieltää: ihanaa kun pääsee viikonlopuksi kotiin! Moikka, palataan asiaan ensi viikolla!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toimiston viileydessä on ihmisen hyvä olla...

Maanantai takana, viikko selätetty